Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs utklassade av Remsle

/
  • Sara Sohlberg, bördig från Voxnabruk utanför Edsbyn, dominerade stort i när Bollnäs föll med 0–8 mot Remsle.

Bollnäs damer befinner sig i fritt fall mot division 3.
Frågan är vad som skulle kunna rädda laget?
– Tänk om jag visste vad det beror på, om det är oss ledare eller inställningen i laget, säger tränaren Tomas Åhlström efter 0–8 (!) borta mot Remsle.

Annons

Höstmörkret håller redan på att sänk sig över Bollnäs damlag. Efter en okej vårsäsong har de sista tre matcherna varit snudd på katastrofala. 0–18 i målskillnad säger en hel del om dagsformen.

– Det är fritt fall just nu, och det måste stoppas. I dag hade vi inte ett enda tänkande anfall och var helt oorganiserade efter deras ledningsmål, säger Tomas Åhlström, som redan efter två minuters spel fick se Remsle göra sitt första mål genom Elena Johansson.

Efter det var bollen konstant på väg mot Bollnäsmålet.

– Vi vann kanske två eller tre närkamper på hela matchen, så Remsle hade det roligt. När de gör 1–0 efter 2.03 eller nåt liknande så blev vi virriga och stressade och viker ner oss, säger Tomas Åhlström.

Sara Sohlberg, bördig från Voxnabruk, och med meriter från allsvenska var den som styrde hemmalagets spel och serverade sina lagkamrater till enkla lägen att göra mål.

– Hon låg bakom allting. De hade två spelare som gjorde precis vad de ville mot oss, och det räckte. För egentligen så var det här inget bra motstånd, säger Tomas Åhlström besviket.

Mer läsning

Annons