Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs starkast i värmen

Bollnäs tar "sommarlov" i serieledning i damernas division 3, detta sedan man i går besegrat Team Hudik 2 med 4–2 (2–1) borta på Sparbanken Arena.

Annons

I den tryckande hettan var hemmalaget det "hetaste" i inledningen. Ett par riktigt fina målchanser noterade laget innan ledningsmålet kom i den 5:e minuten då Klara Sahlén tryckte in bollen efter en hörna.

Målet blev en väckarklocka för Bollnäs som dominerade spelet stort under första halvlek. Sabrina Tikkanen och Amanda Bärj vände 0–1 till 2–1 innan Tikkanen kostade på sig att bränna en straff.

Team Hudik var på nytt het i inledningen av andra halvlek och redan efter en halv minut fixade Hanna Klaar till 2–2 efter fint förarbete av Michaela Lind och Sofia Lind.

Bollnäs var dock lite vassare och skapade fler chanser så när Melissa Feuerrigel dundrade in 3–2 i den 57:e minuten var det rättvist.

Alla spelare ska ha beröm i hettan. Bäst på plan var Ida Östlund i Bollnäs, och i Team Hudik får de båda debutanterna Hanna Klaar och Michaela Lind ett extra plus.

Mer läsning

Annons