Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs dominerade mot Trönö

Bollnäs damer avslutade våromgången på bästa tänkbara sätt när laget hemma på Sävstaås slog Trönö med klara 3–0 (3–0).

Annons

Det spel Bollnäs visade upp i den första halvleken måste tillhöra en av lagets bästa under våren.

– Jag är otroligt nöjd med den första halvleken. Vi spelade precis som vi sagt. Alla rörde sig och ville ha boll och då skapar vi också chanser, sa Bollnäs tränare Sören Forsberg efter segern.

I den första halvleken var det i stort sett spel mot ett mål. Så stor var Bollnäsdominansen. Efter 18 minuters spel kom också en rättvis utdelning. Caroline Lundberg hittade Åsa Magnusson med en genialisk utdelning genomskärare. Magnusson blev helt ren och kunde iskallt rulla in 1–0. 2–0 kunde sedan Ameli Enander skjuta in efter dryga 30 minuter. Minuten före paus satte Åsa Magnusson sitt andra och Bollnäs tredje mål.

I den andra halvleken blev spelet betydligt jämnare. Bollnäs skapade sedan en hel del vassa chanser men utan resultat. De sista 25 minuterna öppnade sig himlens portar och det blev riktigt svårspelat på det dyngvåta underlaget.

– En riktigt bra första halvlek från vår sida. En sämre andra där vi kanske var lite nöjda. Men det ser lovande ut och jag tycker att vi är på rätt väg. Det här var en laginsats där alla jobbade för varandra, sa Bollnäs tränare Sören Forsberg.

– Vi gör en usel första halvlek. Det är också där vi förlorar den här matchen. I andra halvlek rycker vi upp oss och kör på men vi förlorar mot ett bättre lag, sa Trönös tränare Andreas Karlsson.

Mer läsning

Annons