Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bjudningar fällde Iggesund

Iggesund och Movallen tog på lördagen emot gästerna Arbrå i herrarnas division 4. Iggesund var återigen på bjudningshumör och Arbrå vann matchen med 4–2 (3–2).

Annons

Iggesund har haft två stora problem under säsongen. Förmågan att bjuda motståndarna på mål, och oförmågan att själv göra mål. Även i matchen mot Arbrå ställde detta till det för hemmalaget Iggesund.

– Vi är inte på något sätt sämre än Arbrå, det är bara det att vi bjuder dem på allt för mycket, säger Iggesunds tränare Kåge Pettersson som gjorde sin sista match på Movallen.

Det började med att gästerna tog ledningen redan efter två minuter efter försvarsslarv. Trots den tidiga uppförsbacken hängde inte Iggesund med huvudena utan lyckades koppla grepp om matchen. I den 24:e minuten hade laget också chansen att kvittera på en straff, men Olof Westin bommade och istället kunde Arbrå utöka ledningen till 2–0.

– Jag tycker att vi äger matchen från deras ledning tills vi missar straffen och Arbrå utökar. Innan det har vi tryck, skapar målchanser och spelar bra. Men det är för många individuella misstag och dåligt självförtroende som fäller oss idag, säger Pettersson.

Plus för Iggesund målvakt Per Åslin.

Mer läsning

Annons