Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Andra förlusten för Trönö

/
  • Trönös vänsterback Mikael Forss i kamp med flera ABK-spelare. En duell som Forss allt som oftast gick segrande ur.

Trönö åkte på säsongens andra förlust när Hudiksvalls ABK 2 kom på besök.
Ett självmål i matchens slutminuter avgjorde den jämna matchen, som ABK 2 vann med 3–2.

Annons

Trönö hade svårt att hitta några ytor på mitten och anfallen byggdes upp med hjälp av långa och djupa bollar bakom ABK:s backlinje. Och det var nära att ge resultat tidigt, men ABK:s mittback Fredric Lindh räddade på mållinjen två gånger om. Men inte ens Lindh kunde hindra Christer Wallgren från att ge Trönö ledningen i den 22:a minuten, efter ett fint anfall signerat Johan Inglund och Benny Dahlin.

Innan paus kvitterade ABK efter en drömfrispark av högerbacken Karl Dahlberg, som klippte till från ett par meter utanför straffområdet. Otagbart för Emil Johansson i Trönömålet.

Matchbilden såg likadan ut i andra och i början av halvleken smällde det till. ABK tog ledningen men hann knappt jubla färdigt innan Trönö kvitterade 30 sekunder senare. I slutminuterna pressade Trönö för fullt och hade flera bra chanser att avgöra. Men målen uteblev.

Mitt i all press stack istället gästerna upp och bjöds på tre poäng.

I den 88:e minuten försökte Trönös Per Olsson brösta tillbaka bollen till egen målvakt men han fick istället se bollen rulla över mållinjen. Säsongens andra förlust var ett faktum men ett starkt Trönö föll mot ett bra motstånd. ABK tog tre poäng genom en gedigen laginsats.

Mer läsning

Annons