Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Emma bäst hemma!

/

Tre segrar av fyra möjliga blev det för samboparet Emma Engstrand och Rickard Claesson, Stora Tuna, i de två tävlingar Rehns BK arrangerade i Växbo under pingsthelgen.
Mest lyckosam var Emma Engstrand, landslagsess från Bollnäs, som vann D21E båda dagarna.

Annons

– Det var snabblöpt och jag tycket det var lätt på lördagen. Men jag kunde ju ändå inte ösa på som normalt, sade Emma, och syftade på det faktum att hon väntar tillökning under hösten.

För sambon Rickard Claesson kom segern på söndagens långdistans.

– Jag har gjort ett bra lopp, nästan prickfritt, sade Rickard Claesson, som därmed tog sin första seger för året.

En handfull klassegrare blev det även för hälsingeklubbarna under de två dagarna varav två damer lyckades vinna båda dagarna, Ulrika Swärd Bütihofer, Forsa, D21 på lördagen och D35 på söndagen, samt Åsa Kindlundh, Alfta-ÖSA, D45.

Alfta-ÖSA OK fick ytterligare tre klassegrar på lördagen genom Sasha Andersson, H18E, och bröderna Andreas och Kristian Söder i H12 respektive H14.

Kristin Olovsson, Rehn, vann D14 på lördagen då också Vera Blom, Hudiksvalls IF, vann D70 och Åke Henriksson, OK Dellen, H80.

På söndagen blev det två klassegrar till IFK Bergvik genom Ewa Edejern, D50, och Ingrid Jarlebring, D65, och Hans Gretas, Segersta OK, piggast i H75.

Mer läsning

Annons