Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Craft obesegrat

BK Craft enda Söderhamnsklubb som gick rent under helgens bowlingmatcher.

Annons

BK Faxe fick en trög start mot Örta IF F i Sandviken och efter två spelade serier var ställningen 8–2 till Örta. I tredje lyckades Faxe vända och ta den serien med 4–1 vilket gav ställningen 9–6 till Örta inför sista serien. I det läget krävdes full pott i fjärde för att Faxe skulle kunna vinna matchen men det ville sig inte och Örta vann till slut med 11–9.

Faxes andra match i helgen som gick mot Sandvikens AIK började också tungt med underläge 1–4 i första serien. Resterande serier slutade dock alla till Faxes fördel och Faxe vann matchen med 11–9.

BK Lin förlorade mot Gävle KK med 9–11 efter serierna 4–1, 1–4, 1–4 och 3–2, medan BK Klossen hade en riktigt tung helg i Bollnäshallen med förlust mot Warpen BK och Bollnäs BC. Matchen mot Warpen var jämn inledningsvis och efter två serier var ställningen 5–5. Efter det drog Warpen ifrån och matchen slutade 14–6. I matchen mot Bollnäs höjde sig Klossen något i kägelpoäng men var ändå långt efter och Bollnäs vann med 16–4.

Craft var enda Söderhamnslaget i helgen som inte tappade poäng. Delta 72 F besegrades med 11–8 och Gävle KK F2 med 16–4.

Mer läsning

Annons