Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Christoffer till Hudiksvalls ABK

/
  • Christoffer Ericson byter Medskogsbron mot Hudiksvalls ABK. I ABK spelar förresten redan storebror Alexander.

För en månad sedan satte Ljusdalsgrabben Christoffer "Våfflan" Ericson punkt i sina läxböcker. Christoffer har gått på fotbollsgymnasiet i Sundsvall. Nu går flytten hem till Ljusdal och han byter därmed klubb från Medskogsbron till Hudiksvalls ABK.

Annons

I tre år har Christoffer Ericson studerat vid fotbollgymnasiet i Sundsvall. Och efter det första året bytte han, liksom alla de som gick andra året, Tipselit mot Medskogsbron i division 3. Det som följden av ett samarbete mellan GIF Sundsvall och Medskogsbrons IF.

Steget från Medskogsbron till GIF Sundsvall var inte långt för Christoffers del. GIF-intresse fanns, men har svalnat, och när han nu studerat färdigt i Sundsvall så började funderingarna.

– Jag har ju haft möjlighet att stanna kvar däruppe, men så fick jag jobb hemma i Ljusdal samtidigt som ABK-tränaren Pelle Lindberg ville att jag skulle börja i ABK. Jag hade ju Pelle som tränare förra säsongen i Medskogsbron och vi känner därmed varandra. Det gjorde att jag bestämde mig för ett klubbyte, säger Christoffer.

 

 

 

Mer läsning

Annons