Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tji, Kina för Suif

Söderhamns UIF startar säsongen den 19 juli. Till skillnad från de senaste somrarna förlägger man försäsongslägret i Söderhamn i stället för i Kina.

Annons

De regerande lag-SM-mästarna i bordtennis, Söderhamns UIF, väljer att pröva ett lite nytt grepp jämfört med de senaste åren för att förbereda sig inför 2010/2011 års säsong. I stället för att åka till Kina förlägger man säsongsstartslägret till Verkstäderna i Söderhamn, 19–26 juli.

– Det är ett landslagsläger veckan efter midsommar, sedan är killarna hemma i Söderhamn en vecka, innan de åker på nytt läger. Då vore det bara dumt om vi skulle åka bort på läger en vecka, säger lagets tränare, Peter Blomquist.

För att få omväxling i sparringen lockar Suif bland annat svenska spelare till lägret. Falkenbergs Lukas Rydén, och Rekords Simon Arvidsson är två som är klara.

Övrigt nytt i Suif är att Peter Blomquists assisterande tränare, Lin Xiao Lan, av privata skäl inte återvänder till Söderhamn efter sommaruppehållet. Klubben söker nu en ersättare från samma kinesiska klubb.

Mer läsning

Annons