Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Suif har SM-final i fokus

/

Bara en seger mot Warta på lördag skiljer Söderhamns UIF från finalen i SM för lag.

Inför den tv-sända matchen träffade Sporten en nyfriserad Hampus Nordberg som tycker att han har tagit ytterligare ett pingissteg innevarande säsong.

Annons

Det är en nyfriserad Hampus Nordberg som Sporten möter inför semifinalmöte nummer 2 mot Warta i Göteborg på lördag.

Fri sikt kan definitivt vara en god idé på lördag. Göteborgslaget kämpade emot länge och väl i tisdagens möte i Söderhamn och med en pingissugen hemmapublik i ryggen kan Warta säkert prestera än bättre pingis.

I tisdags lyckades Suif sätta sig i vinstläge först sedan Jon Persson löst Gudmundur Stephensen med 3–1 i set och Sun Jian plockat ner landsmannen Jiang Chang Hong efter att ha vänt 0–2 till 3–2. Det gav hälsingarna segern med 3–1 i matcher.

Det är ju tv-match på lördag. Vilken typ av spel kan tv-tittarna vänta sig?

– Det kan bli en rolig match med publikvänlig pingis, om det inte blir låsta lägen där man inte vågar spela ut, siar Hampus Nordberg som är nöjd med sin säsong och tycker att han har tagit ett steg till.

– I år har det hänt nåt, beskriver han det själv.

Suifarna åkte ner till Göteborg redan på fredagen. Allt för att hinna förbereda sig för den tidiga och framför allt märkliga matchstartstiden i TV4 Sport. Klockan 12.42 inleder Suif jakten på en finalplats. Missar man avgörs semifinalen med en tredje och avgörande match i Söderhamn på onsdag.

Vinnaren där möter antingen Eslöv eller Spårvägen i finalen den 1 maj.

Mer läsning

Annons