Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pingismästarna startar ny jakt

/
  • Suif-trion Jon Persson, Viktor Brodd och Hampus Nordberg samt tränaren Peter Blomquist packar bilen inför jakten på att försvara SM-guldet.

Det femte SM-guldet bärgades på bortagolv i Eslöv den 1 maj.
På onsdagskvällen börjar jakten på det sjätte då årets seriespel i Pingisligan drar i gång.
Och för de regerande mästarna i Söderhamns UIF börjar spelet med BTK Rekord på bortaplan i Helsingborg.

Annons

Den gångna säsongen är historia nu.

Då spelar det ingen roll att den slutade med Suifs femte SM-guld.

Dock kan det vara bra att ha med sig minnena och självförtroendet från våren då det är dags för den nya säsongen. Den då SM-guldet ska försvaras.

– Klart att det känns bra att gå in i ett nytt seriespel som regerande mästare. Och visst kan vi vinna igen. Det blir svårt – men det var det förra säsongen också, ler Suif-tränaren Peter Blomquist innan han och spelarna äntrar Audin som ska ta de regerande mästarna till Helsingborg för säsongspremiären mot BTK Rekord.

Landslagsmannen Jon Persson fick större delen av förra säsongen spolierad på grund av en efterhängsen ryggskada. Den lider han inte längre av, men istället är det baksidan på ett lår som spökat sedan slutet av förra säsongen.

– Det känns okej just nu, men är inte 100-procentigt. Jag har lite ont men med adrenalin i kroppen och att samtidigt inte tänka så mycket på skadan så ska det fungera, säger Jon som tillsammans med Viktor Brodd och Hampus Nordberg blir trion som försvarar Suifs färger mot Rekord då jakten på ett försvarat SM-guld inleds.

Mer läsning

Annons