Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

J-O Waldner däckad i halsfluss – då körde Suif över jumbon

/

Suif fortsätter att dominera Pingisligan.
Ett stukat Spårvägen, utan Jan-Ove Waldner, blev en munsbit på tisdagskvällen.
– En seger med 4–0 kan man inte snacka bort, men samtidigt är det bara en match som det är 3–0 i set, säger Hampus Nordberg.

Annons

Suif tog sin fjärde raka seger i mötet med Spårvägen, och dessutom på ett imponerande sätt. Jumbon fick aldrig något hugg på hemmaspelarna och Suif vann med 4–0 i matcher, efter bland annat två segrar från Hampus Nordberg.

– Det var en överraskande seger av Anders (Eriksson) i skiljeset mot Elsayed Lashin som är en av de bästa som spelar i elitserien. Vi hade väl kalkylerat med att tappa två matcher, så 4–0 är väldigt starkt, säger Hampus Nordberg, som själv inte var helt nöjd med sitt spel.

– Jag spelade inte så bra som tidigare under säsongen, så det känns bra att vinna trots att det går lite knackigt.

Det var länge oklart huruvida legendaren Jan-Ove Waldner skulle komma till spel. Det gjorde han inte, men frågan är väl om ens han skulle ha kunnat rubba ett för dagen ramstarkt Suif?

LÄS MER: Sista matchen för Waldner?

– Det var en besvikelse att han inte var med, men han hade halsfluss. Trist för både oss och publiken. Men troligtvis hade vi vunnit även om han varit med, säger Hampus Nordberg.

Ny chans att möta J-O får han i returen, förhoppningsvis. Och blir det inte så har Hampus Nordberg ändå minnen att luta sig tillbaka mot, som exempelvis första mötet med storstjärnan.

– Jag minns verkligen, det var under nåt av mina första år i Suif och jag fick storstryk i en vanlig tävling och mötte sedan honom i SM och då föll jag efter en hård match. Jag har nog minuskvot, säger Hampus Nordberg.

LÄS MER: Tabell och resultat från Pingisligan

Mer läsning

Annons