Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Beachvolley på Maln

/

På måndagskvällen var det dags för Hudik Volleys breddbeachvolley turnering att dra i gång. Sommarserien är numera välkänd efter fem somrar i rad ute på Malnbaden.

Annons

Breddbechvolleyn drog i gång på måndagskvällen och fortsätter varje måndag kväll fram till den 8 augusti då det spelas final.

Vägen till final går genom deltävlingar där man plockar individuella poäng. De åtta bästa poängplockarna går till slutspelet den 8 augusti, och väl där utses King of the beach.

– När man kommit så långt som till finalen så gäller det att vara på topp. De åtta bästa spelar med och mot alla, man kan inte förlita sig på någon annan än sig själv, säger Björn Eriksson som är tränare för Hudik Volleys damlag.

Och första deltävlingen kunde inte ha fått en bättre start. I varm sommarkvällssol spelade åtta 2-mannalag om de första poängen. Majoriteten var killar, bara en tjej hittat ut till Maln.

Det återstår att se om fler tjejer dyker upp nästa måndag. Men första deltävling ska man ändå se som lyckad. Med smashar, snygga poäng, bara överkroppar, sand som yr och allt annat som hör beachvolley till...

Mer läsning

Annons