Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tränartrio fortsätter i Bollnäs

/
  • Hans Åström fortsätter att träna Bollnäs tillsammans med Henrik Heed och Lars-Magnus Keller kommande säsong.

Tränartrion fortsätter – ett år till.

I går blev det klart att Hans Åström, Henrik Heed och Lars-Magnus Keller fortsätter att träna och leda Bollnäs GI även kommande säsong.

– Det var väl egentligen inga stora funderingar. Tanken från början var väl att det skulle bli mer än ett år, säger Hans Åström.

Annons

Bollnäs tränartrio har trivts ihop och det gav också ett fantastiskt resultat.

– Det har varit fantastiskt roligt att jobba tillsammans och det vi gjort har vi gjort till 100 procent som ett team. Nu när alla bitar ramlade på plats för oss alla tre, med arbetsgivare, familjer och andra saker så kör vi vidare och v kommer att jobba stenhårt tillsammans kommande säsong.

Hur ser du lite snabbt tillbaka på säsongen som varit?

– Det är otroligt små marginaler hela tiden. Men jag tycker alla killar hittade rätt och höjde sina prestationer. Alla utvecklades och hela laget tog ett väldigt kliv framåt.

Bollnäs sportchef Sören Persson är riktigt glad åt beslutet.

– Det här är det viktigaste beskedet i år. Det Åström, Heed och Keller gjort på ett år är fantastiskt. Jag är otroligt nöjd med deras prestation. Det här tränarteamet är så skickliga på att ta till vara på spetskompetensen i laget vilket också gett resultat. Man måste ha något extraför att få ut allt av spelarna och det är den här trion suveräna på.

Bollnäs gjorde också i går klart med två spelare som förlänger sina kontrakt. Niklas Prytz blir kvar ytterligare ett år som tredje målvakt och Marcus Wikman skrev på för två nya år i Bollnäs GIF

Mer läsning

Annons