Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ståhl ser fram mot möte med Villa

/
  • Markus Ståhl ser fram mot en ny hemmamatch på Sävstaås. Särskilt efter Bollnäs styrkebesked mot Vetlanda på onsdagen.

Bollnäs är på god väg att hitta storformen inför lördagens toppmatch mot Villa-Lidköping.

En spelare som kommit igång på allvar är tekniske vänsterhalven Markus Ståhl – tremålsskytt i mötet med Vetlanda.

– Min egen säsong har varit lite upp och ner, men på slutet har det känts bättre. Perfekt nu när det börjar dra ihop sig, säger 24-åringen.

Annons

Markus Ståhl visade framfötterna mot Vetlanda och var en av matchens stjärnor. Även i bortamötet med Villa i december var Ståhl i händelsernas centrum då han gjorde ett av målen när Bollnäs hämtade in 0–2 till 2–2.

– Vi gjorde en riktigt bra match borta mot dem, det var bra spel även om det var tillknäppt och få mål. En stark match av oss, säger Ståhl.

I kvällens match kommer Villa till spel med en tung 1–7-förlust mot Västerås på torsdagen. Tung eftersom laget i andra halvlek fullständigt körde ifrån Västerås – utan att få ut något av det.

– Vi ska spela vårt spel och kanske hålla ett extra öga på deras bästa spelare. De har ju några med bra fart. Det var ju bra att de föll som de gjorde mot Västerås i torsdags. Det var nog en riktigt sur förlust för dem, säger Ståhl, som är segerviss.

– Det känns att vi hittat en bra form igen. Sist mot Vetlanda var vi bra och även när vi föll borta mot Bajen, där hade vi minst fått en pinne och vi satt nån mer chans.

Mer läsning

Annons