Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Spinnars har undersökts på sjukhus – väntar på diagnos

Under torsdagsmorgonen har Bollnäsbackklippa Anders Spinnars besökt Bollnäs sjukhus för undersökning av den knäskada han drabbades av i onsdagskvällens match på Hällåsen mot Broberg.
Efter en första röntgenundersökning väntar nu ytterligare en undersökning under dagen innan Spinnars få sin prognos.
– Förmodligen är det inre ledbandet som uttänjt, säger Spinnars mellan undersökningarna.

Annons

När det roliga började kanske det tog slut för Anders Spinnars.

– Bättre torsdagar har jag varit med om, säger Bollnäs backklippa Anders Spinnars som efter 35 minuter spel fick lämna den första SM–kvartsfinalen mot Borberg på bår från Hällåsens is.

– Det var en ren olyckhändelse. Jag kom ut som hörnrusare och Joel Edling stupade på skridskospetsarna. När han ramlade fick jag hela hans tyngd över mitt högra ben. Jag kände direkt en enorm smärta och förstod att det var färdigspelat i den här matchen.

Den första prognosen från sjukhuset säger att det är det inre ledbandet som är skadat.

– Känt är så svullet så det är svårt att ställa exakt diagnos. Men knät glappar rejält så det kan också vara en korsbandsskada. Men det hoppas jag få besked om under eftermiddagen då en ny undersökning väntar.

– Just nu känns det bara surt. Det är nu det roliga börjar och då får man kliva av. Men det här var en ren olyckhändelse och det här är saker man får räkna med att det kan hända när man spelar.

Mer läsning

Annons