Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Per Hellmyrs får Hälsingeklubban

/

Förra säsongen utsågs Per Hellmyrs till "Årets man" i svensk bandy.

På annandagen får han nästa tunga pris då han för tredje gången tilldelas Hälsingeklubban.

– Det är alltid kul med individuella priser, det är inte ofta man får såna. Man blir stolt över sig själv, säger Bollnässtjärnan

Annons

Efter att förra säsongen tagit slut dröjde det inte länge innan Hellmyrs blev en ryktenas man. Redan innan säsongen 2008/2009 var det nära att han skulle gå till ärkerivalen Bollnäs – och de rykten som dog sommaren 2008 kom snart tillbaka.

De två tidigare gångerna som han tagit emot Hälsingeklubban har det skett när han spelat i Edsbyn. Nu får han den tredje som Bollnässpelare – för sina insatser i Edsbyn. Och prisutdelningen sker i den gamla hemmaarenan i hans första annandagsderby som orangeblå nyckelspelare. Helt klart en speciell känsla.

– Jag känner mig inte nervös, snarare inspirerad och taggad. Det är de känslorna man har. Det blir speciellt att komma dit som motståndare. Hoppas Edsbynfansen ger mig ett bra mottagande. De vill nog inte vara sämre än när Hans Åström kom till Bollnäs som Edsbynspelare, säger Per, som i det första derbyt lagen i mellan visade prov på sin vinnarskalle.

Mer läsning

Annons