Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misha Svesjnikov till Sandviken

/

Misha Svesjnikov en ryktenas bandyman. Ända till i dag.

Nu avslöjar nämligen Misha att det blir spel i Sandvikens AIK/BK nästa säsong.

Annons

Det har varit på gång att Misha Svesjnikov skulle lämna Ryssland och Dynamo Moskva ett tag. Storklubben från Moskva har haft svårt ekonomiskt och är skyldig flera av spelarna i det stjärnfyllda laget en hel del pengar.

– Jag är inget undantag, men vill inte prata om det nu, säger Micha som just nu är i Moskva. Där har det i helgen varit stor bankett med prisutdelning för säsongen som gått. Micha fick, förutom medalj för ligaguldet, även pris som ligans bäste mittfältare. Till det ska man lägga att han tidigare fått spelarnas pris till "Årets Man" i rysk bandy. Det är tredje året som den utmärkelsen finns i rysk bandy, Micha har tagit hem alla.

I dag, tisdag, bär det av hem från Moskva och därmed sätter han punkt för rysk klubbandy. Landslagsspel kan han dock tänka sig.

– Ja, absolut om de tycker att jag platsar, säger Micha.

Det var i samband med bandy-VM i Moskva i januari som Micha berättade att flyttlasset skulle gå hem till Sverige och Ljusdal efter den här säsongen. En av anledningarna var det ekonomiska, en annan att sambon Carina fått jobb och att situationen med att då spela bandy i Moskva skulle bli ohållbar familjemässigt sett.

Nu berättar Misha Svesjnikov för LjP att det blir spela i Sandviken nästa säsong, men att något kontrakt inte är undertecknat än.

Mer läsning

Annons