Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Kuben" räknar med spel mot Villa

/
  • Det är en spelsugen Magnus

Första SM–kvartsfinalen i bäst av fem såg han från läktaren.
I går klev han på spelarbussen ner till Lidköping.
Smärtan och stelheten är borta så det finns stora chanser att Edsbyns Magnus "Kuben" Olsson finns med på isen i kväll när Villa–Edsbyn drabbar samman i kvartsfinal 2.

Annons

– Det känns bra i kroppen. Jag testar på träningen (läs torsdag) innan vi åker. Känns allt bra då när jag kör på så räknar jag med spel, säger Magnus "Kuben" Olsson.

Senast hade du en ovan position. Hur var det att se matchen från läktaren?

– Huva, det var hemskt. Riktigt tufft. Jag är hellre med på planen. Det är mindre betydligt nervöst när man själv kan delta.

Vad tycker du om dina lagkamraters insats?

– Mycket bra. En jämn första halvlek men i den andra tar Edsbyn över och skapar bra chanser. Så det har kunnat bli några fler mål. Men vi vann och det är huvudsaken.

Är du spelsugen?

– Det är klart at man är. Speciellt den här årstiden. Slutspelmatcher är alltid speciella och det känns bara kul att man kan vara med och bidra igen.

Peter Törnberg och Daniel Liw får även se den här kvartsfinalen från sidan men i övrigt är det positiva saker som händer på Edsbyns skadelista.

– Fredrik Åström och Jonas Edling såg pigga ut senast och spelar. Robin Ehn är också tillbaka igen. Det enda frågetecknet är "Kuben" som det känns nu (läs torsdag) men han ska testa på träningen och mycket talar för att han kommer att spela, säger Peter Törnberg.

Mer läsning

Annons