Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jocke Hedqvist tillbaka i spel – Bollnäs helt ordinarie

/

Edsbyns Peter "Pinch" Törnberg har en riktigt glad nyhet att förmedla 3.5 timme före matchen mot Hammarby.

– Jocke Hedqvist kommer till spel och det betyder mycket för oss när vi nu möter ett ordinarie Hammarby. Fredrik Åström, Lukas Lund, Daniel Liw och jag själv är fortfarande på skadelistan så Jockes snabba comeback sitter fint för oss.

Annons

- Vi vet att det väntar ännu en tuff match, den tredje på raken, och får vi poäng med oss i kväll mot ett Hammarby, som är på uppåtgående, så är vi riktigt nöjda.

Bollnäs tränare Hans Åström, har bara goda rapporter att lämna från västkusten så här timmarna före kvällens bortamatch mot Kungälv.

– Läget i laget är bara bra och vi kör med samma uppställning som senast. Vi vet att det är en tuff uppgift vi harv framför oss. Kungälv är ett riktigt starkt hemmalag. Men kommer vi upp i den nivå och kan prestera och spelar vårt spel då ska Kungälv vara bra för att slå oss. Vi siktar på att åka hem med två poäng. Det är uppehållsväder, några minusgrader och det blåser lite. Så förutsättningar ser bra ut inför matchen.

Matchen Edsbyn–Hammarby kan du från klockan 19.00 följa direkt på livebloggen. Däremot ingen direktrapportering från matchen Kungälv–Bollnäs. Men allt det viktiga från matcherna och alla kommentarer finns att läsa på webben runt 22.30 i kväll samt i morgondagens Ljusnan.

Mer läsning

Annons