Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hellmyrs laddad för streckfajt

/

Per Hellmyrs är både tänd och laddad inför kvällens stekheta streckmatch hemma på Sävstaås mot Haparanda.
– Det här är en otroligt viktig match för oss och det är inget korpgäng vi möter. Det har Haparanda visat genom hela serien. Så vi är förberedda på att det kommer att bli tufft, säger Per Hellmyrs.

Annons

Det blev bara en dags vila för Per Hellmyrs efter urladdningen i Moskva.

– I tisdags kunde jag inte träna för min utrustning var kvar i Moskva. Men senare under kvällen kom den till rätta så mot Katrineholm i onsdags var det inga problem.

Trots det tuffa programmet är det en fräsch Hellmyrs som lirar i kväll.

– Kroppen känns bra. Det är mentalt som det varit jobbigt. Man blir hela tiden påmind om guldet. Men nu har jag lämnat det bakom mig och nu är allt fokus på klubblaget. Så det är skönt att vara tillbaka i vardagen igen och matchen mot Katrineholm, där vi spelade bra trots uselt motstånd, var nyttig.

Hellmyrs vet att kvällens fight, som betecknas som en fyrpoängsmatch i kampen om en åtråvärd slutspelsplats, blir en match där Bollnäs inte kommer att få någonting gratis.

– Vi kommer att få jobba stenhårt. Det är extremt viktigt att vi gör det vi bestämt oss för. At vi hela tiden håller oss till vår spelidé och att vi har tålamod och att vi har det under 90 minuter.

Mer läsning

Annons