Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hedqvist siktar på nya mål

/

Jocke Hedqvist är Edsbyns bäste poängplockare så här långt.

I kvällens finalrepris mot Västerås är det dags att leverera igen.

– Jag tycker att jag kan vara nöjd med min prestation så här långt, jag ska ju göra mål och det är skönt att det rullat på. Men man vill alltid bidra med mer, säger skyttekungen.

Annons

Jocke Hedqvist har gjort elva mål i elitserien så här långt och tillhört en av de bättre spelarna i Edsbyn. I kväll ställs han mot förra säsongens finalmotståndare Västerås – men någon revanschlust känner inte anfallsstjärnan.

– Finalen är borta. Man är grinig några veckor efter den, sedan är det en ny säsong. Det viktigaste för oss är att fortsätta att vara starka hemma i borgen, säger Jocke.

Fokus ligger bara på att få det egna spelet att fungera. Och Edsbyn vill snabbt tillbaka på banan efter debaclet mot Broberg i fredags.

– Känslan inför matchen är att vi har en del att bevisa för oss själva. Vi har spelat bra på hemmaplan så det känn skönt att det är där vi ska spela, säger Jocke.

Kvällens match i Dina Arena har alla förutsättningar att bli en toppmatch. Västerås började redan i fjol att spela en rakare och mer anfallsglad bandy, och i år har Edsbyn hängt på den trenden.

– Det är lite rakare rör i år. Så det ska bli en riktigt rolig match att spela. Västerås brukar också vara bra när det drar ihop sig, så jag tror att det blir bra körning. Det blir nog offensiv bandy och en riktig toppmatch, säger Jocke.

Mer läsning

Annons