Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Full fart på Sävstaås

/

Onsdagen i Gula Villan på Sävstaås blev en dag fylld av skratt, ryggdunkar och arbete.

Bollnäs i final för första gången på 54 år – inte undra på att sportchefen Sören Persson myste.

– Grabbarna har gjort det helt fantastiskt. Jag är stolt och glad för alla i Bollnäs som längtat efter det här, säger Sören.

Annons

Sören Persson sitter på kontoret och pratar med "Robban" Lindgren, backklippan Johan Berglund och lagets busschaufför Bosse Fransson. Det är mycket som ska hinnas med inför söndagens SM-final på Studenternas.

Hotell ska bokas, bussar ska kollas upp och Pepes ska få ett samtal angående finalkostymerna som beställdes redan förra veckan. Också ska optioner på finalbiljetter lösas ut, med start i dag nere i ishallen. Bollnäs fick 1 000 biljetter tilldelade och samtliga är sålda.

– Vi har fått 100 biljetter till, och det räcker inte långt här. Det är bara Ticknet som har kvar och det är det enda problem vi har nu, att det finns för få biljetter, säger Sören.

Förutom biljetter till finalen så sköter Bollnäs GIF om försäljningen av platserna i de bussar som går ner till Studenternas.

– Jag har pratat med Peter Svensk (Hällbo Buss) och han har ju erfarenhet från Edsbyns finaler. Han tror på mellan 35 och 40 bussar ner till Uppsala, säger Sören.

Mer läsning

Annons