Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En kväll för revansch

/
  • Anders Spinnars är säker på att Villa kommer att få en svettig kväll på Sävstaås.

I kväll ska Bollnäs få sin revansch efter överkärningen i Lidköping.

I alla fall om man får tro Anders Spinnars.

– Det första som kom upp i huvudet nu var att det ska bli revansch, säger Spinnars.

Annons

De senaste säsongernas tätaste lag körde på en mina i Lidköping den där måndagen. 1–7 efter en halvlek blev till 5–14, en av Bollnäs största krascher i modern tid.

Nu blåser andra vindar, särskilt på Sävstaås, där laget nu har fem raka matcher utan förlust.

– Vi har ju hållit på och byggt hela säsongen men haft problem hela vägen som kommit och gjort det ännu värre för oss, men nu så har vi stått för några kämpainsatser där vi fått ut det vi vet vi är bra på, och särskilt hemma är vi starka, säger Spinnars.

På annandagen var det Edsbyn som kördes hem med svansen mellan benen och i kväll kommer ett annat lag som gillar att föra matcher. Frågan är om Villa också kommer gå i fällan?

– Det får vi se, de var ju hit och spöade oss i serien och i semifinalen också förra säsongen, så de vet ju bra hur vi ska tas. Mycket beror på matchformen, de förlorade ju sin match mot Vänersborg i onsdags, säger Spinnars.

Vad tror du på för matchbild?

– Känslan är att de vill ha mycket boll och vi vill också ha det på hemmaplan. Får se om de vill spela snålt eller bjuda upp, som det känns nu spelar det ingen roll. De ska vara väldigt bra för att slå oss i dagsläget.

Mer läsning

Annons