Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Edsbyn laddar om efter premiärsmäll

Det är ett rejält taggat och revanschsuget Edsbyn, efter premiärsmällen 2–8 borta mot Sandviken, som i kväll möter Vetlanda hemma i Dina Arena.

– Ja, nu vill vi visa vad vi kan, säger spelande tränaren Peter "Pinch" Törnberg.

Annons

Det var inte mycket som stämde för Edsbyn senast i Göranssons Arena.

– Nej, vi uppträdde ängsligt och tveksamt. I stället för att åka skridskor så åkte vi runt och funderade. Vi var helt enkelt otydliga mot varandra och då fungerar det inte. Det gäller att ha en klar plan och följa den, då vet alla vad de ska göra. Nu ska vi inte heller glömma att Sandviken var riktigt bra och de lag som ska ta poäng där nere i vinter ska spela riktigt bra.

Edsbyns motståndare i kväll Vetlanda svarade för en liten skräll hemma på Tjustkulle i premiären när de vann över Västerås med 6–5.

– Vetlanda är bra. Jag har sett laget några gånger under försäsongen och de har gnuggat på riktigt bra och sett rappa ut. Så i kväll kommer det att bli full fart. Det gäller för oss att vara mer tydliga och bestämda i det vi gör.

Hur är läget i laget?

– Vi har inga skador utan alla är tillgängliga för spel. Hur vi sen tar ut laget får vi se efter kvällens träning (läs tisdag).

Under måndagens träning fick du en boll i ögat. Inga problem för att lira?

– Nej, det ömmar och är lite irriterat men det ska inte vara några problem.

 

Mer läsning

Annons