Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Broberg fin cupfyra

/

Broberg slutade fin fyra i Champions cup efter att ha förlorat bronsmatchen mot Sandviken med 3-8 (2-3).

– Jag är jättenöjd med vår insats, sammanfattar tränaren Svenne Olsson.

Annons

Broberg bjöd länge och väl upp till kamp mot Sandviken i tredjeprismatchen i Champions cup. Men till slut stack gästrikarna ifrån och akterseglade Broberg via 8–3 (3–1). Det gav hälsingarna en fin fjärdeplats.
– Fyra matcher på fyra dagar är tufft. Vi fick betala priset under sista halvtimmen i sista matchen. Vi försökte hålla ihop grejerna men när Sandviken fick 4–2 med en halvtimme kvar då tog bensinen slut, säger Svenne Olsson. Brobergstränaren efter cupavslutningen.
Saik rann därefter ifrån till 8-3. Ändå gav årets Champions cup Brobergsledningen flera fina och glädjande besked. Svenne Olsson igen:
– Jag är jättenöjd med vår insats. Vi har jobbat lite med det vi kommit överens om och det såg bra ut. Man ska komma ihåg att vi startar på en helt annan plattform än andra lag i den här turneringen, sammanfattar Svenne Olsson.
Dessutom fick han bevis för att värvningen av Joakim Hedqvist var värdefull. I lördagskvällens sena match mot Neftyannik (6–6) formligen glödde skarpskyttens klubba som levererade sex mål.

Mer läsning

Annons