Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs siktar på ny fullpoängare

/
  • För Anders Spinnars och Bollnäs är det bara full pott som gäller i kvällens bortamatch mot Kungälv.

Målsättningen är given.

I kväll ska Bollnäs GIF ta sin andra raka seger på sin västkustturné som inleddes i söndags med 5–1 mot Vänersborg och avslutas i kväll mot Kungälv på Skarpe Nord.

– Absolut. Det är full pott på den är trippen som gäller. Något annat finns inte, säger Anders Spinnars efter en god lunch med sina lagkamrater.

Annons

Bollnäs valde att stanna kvar på västkusten efter matchen mot Vänersborg. Laget har tillbringat sin tid i Göteborg och tränat under både måndag och tisdag i Ale Arena i Surte. Och i måndagskväll såg laget tillsammans elitseriematchen mellan Frölunda och Luleå.

– Skönt att leva proffsliv några dagar. Nu är vi tillsammans hela tiden och det är ett bra tillfälle att få ihop gruppen ännu mer. Det sliter om man ska åka upp och ned. Hade vi åkte hem i söndags så hade vi bara hunnit vara hemma en dag innan vi skulle satt oss på bussen igen. Så det här var perfekt och allt är bra planerat.

Det är redan klart att kvällens motståndare Kungälv kommer att få kvala.

– Det gäller att vi visar att det är vi som har någonting att spela för. Vi vet vad som krävs för att ta två poäng och vi tänker visa vem som bestämmer där ute. Kungälv ska tidigt känna att de inte har någonting att hämta mot oss.

Hans Åström, tränare i Bollnäs, har preparerat sina spelare under vistelsen i Göteborg.

– Vi har haft det bra och det är alltid speciellt att ligga borta. Det kan vara lite jobbigt men vi försöker ha kul och så här långt är allt lyckat.

Mer läsning

Annons