Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bollnäs redo för drabbning

Med några timmar till avslag i den fjärde semifinalen är Bollnäs redo för drabbning.
– Vi ska bara ta det här till en avgörande match, säger tränare Patrik Larsson.
Som också ändrar i laget mot Villa-Lidköping.

Annons

– Jo, det blir en del förändringar, allt för att få in lite nytt blod och extra energi, säger Larsson – som inte vill gå in mer exakt på vilka positioner det handlar om.

Men totalt sett är allt väl förberett i ett friskt Bollnäs, rejält revanschsuget efter de två raka förlusterna på bortais.

– Vi har pratat ihop oss på ett väldigt bra sätt och redo för att hitta rätt ikväll. Det har varit mycket tjat om slutfasen i matcherna, men det är inget som handlat om dålig ork. Det har bara fallit sig så, samtidigt vill vi såklart vara bra även i slutminuterna, säger Patrik Larsson, som hoppas och tror på en "fantastisk kväll" på Sävstaås.

Särskilt som det för dagen något kyligare vädret har haft en positiv effekt på isen.

– Den såg riktigt bra ut redan mitt på dagen, ikväll blir den jättebra. Hoppas alla bandyvänner i Bollnäs kommer för att stötta oss på plats nu, säger tränare Larsson.

Då matchen är flyttad från 17.00 till 19.00 blir det heller ingen TV-sändning från Sävstaås, och söndagens vilda rykten om en flytt till Dina Arena i Edsbyn är helt ogrundade.

Den som inte har möjlighet att följa matchen på plats, kan med fördel klicka på vår livebevakning via helahälsingland.se.

Mer läsning

Annons