Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Avslagen avslutning för Broberg

/

Två lag som bägge har säsongens viktigaste matcher framför sig.

Då blev underhållningen därefter.

2–2 mellan Broberg och Vetlanda är förmodligen redan glömt av alla som var på plats på Hällåsen under tisdagskvällen.

Annons

Den enda nerv som egentligen fanns inför mötet mellan Broberg och Vetlanda var om smålänningarna kunde jagas ikapp av Kalix.

Men därav blev intet eftersom Vetlanda snabbt tog ledningen mot Broberg och Bollnäs borta mot Kalix. Vilket i praktiken omöjliggjorde Kalix jakt på att ta in två poäng och tretton mål på Vetlanda.

Något som spelarna på Hällåsen snabbt blev varse om.

Och eftersom det för Brobergs del stundar ett SM-slutspel med en het kvartsfinalserie mot ärkerivalen Bollnäs och för Vetlandas del ett kval för att hänga kvar i elitserien gjorde inte direkt någon av de 22 aktörerna speciellt mycket för att visa hur mycket bandy de egentligen kan.

I den första halvleken hade inte Broberg ett enda vettigt avslut på Jonas Persson i Vetlandas mål. Istället kunde Vetlanda – utan att direkt anstränga sig – gå till pausvila med 2–0.

– Matchen kan vi väl stryka ett streck över, va? Men vi sade i alla fall i paus att vi måste visa mer vad vi kan och knöt nävarna i fickorna, säger Brobergstränaren Svenne Olsson.

Som också fick se sitt lag öka tempot och intensiteten i den andra halvleken. Och rättvist både kunna reducera till 1–2 genom Ted Bergström och kvittera till 2–2 genom ett konstmål från Daniel Jonsson.

Mer läsning

Annons