Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Spelbröder byter bransch

Det har hänt en del på glasmästerifronten i Bollnäs på sistone.
Det mest anmärkningsvärda: bröderna Ulf och Urban Connysson, som driver Hamre Spelcafé, sadlar om och ger sig in i en helt ny bransch. Spelcaféet är därmed till salu.

Vi tar det från början:

I våras startade Micke Forsberg och bröderna Connysson ett glasmästeri i Häggesta, Häggesta Glas. De tre har jobbat ihop sedan 2003, då Micke började på pressbyrån, som då var i Connyssons regi.

För fem år sedan sa Ulf och Urban Connysson morsning och goodbye till pressbyrån och gav sig in i spelbranschen. De öppnade Hamre spelcafé och Micke Forsberg hängde på.

Nu söker de lyckan på annat håll, i en annan bransch. Micke kan den sedan tidigare, efter 16 raka år och diverse inhopp hos Hammarbergs Glasmästeri. För bröderna är det här med glas nytt.

Häggesta Glas hade inte mer än öppnat förrän Madeleine Böhnke hörde av sig.

Hon var också i branschen. Böhnke drev Glasmästar´n – och Skoglunds Reklam – i Tuppzhuset snett mittemot Häggesta Glas. Glasmästar´n köpte hon när det låg på Fabriksgatan på Gärdet och ägdes av Christer Persson.

Och vad sa Böhnke?

- Endera så jobbar vi ihop eller också köper ni mitt. Så sa hon, säger Micke Forsberg.

Det blev affär.