Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sommaruppehåll firades med musik

Solen strålade och doften av Per Styrmans och Bosse Anderssons nygrillade hamburgare låg tät över Köpmanberget när Hudiksvalls resurscentrum hade sin avslutningsfest inför sommaruppehållet.

Det var närmare 150 av resurscentrums deltagare som hade samlades för att både lyssna på, och framföra, sina låtar, både med sång och med instrument. Det bjöds bland annat på rock, pop, och dansbandsmusik. Först upp på scenen, kompade av Alliansorkestern, var gruppen Mickezz. Med dansbandslåten "Två mörka ögon" fick de publiken att både dansa och sjunga med.

– Vi använder mycket musik i vår pedagogik. Det vet vi att våra deltagare mår bra av och det är ett sätt att utveckla personligheten, berättar Per Mårtensson, arbetsledare.

På en filt i gröngräset låg Lisen Olsson och njöt i solen. På fredag åker hon på semester till Kos med kompisen Erik Söderström.