Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Sommaren sjunger på sista versen

En av sommarens allsångskvällar i Bjuråker regnade nästan bort. Därför blev det blev en extra i år, när sommaren sjunger på sista versen.

Gästerna kom till forngården på fredag kväll, med tjocka jackor och varma skor, för hur som helst har kvällarna blivit lite kallare. Och det fanns sittunderlag att lägga på bänkarna, för säkerhets skull. Marschaller med fladdrande lågor vägledde gästerna in till logen.

I Hudiksvall var det marknad, men många valde att hellre komma till forngården, för att sjuga och vara tillsammans. Linda Berglin och Kicki Melin från Hudiksvall, gästspelade under kvällen, och i övrigt stod Mats Skoog och hans musikanter för regin. Ut genom den öppna dörren strömmade sången, medan ett stilla regn droppade mot takpannorna, och septemberskymningen smög allt närmare.