Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Söderhamnstalang ska sjunga på School's out – dessutom ska viralsuccén MOV spela

Den 10 juni är det dags för School's out i Söderhamn. De flesta artister har varit klara en tid, men nu tillkommer ytterligare två namn. Det är Annika Wickihalder Pettersson och MOV som också ska uppträda på festivalen.

Annika Wickihalder Pettersson, 15 år, vann talangjakten under 2015 års Sommartrivsel på Östra Berget. Hon har varit på School's out flera gånger som besökare men aldrig tänkt tanken att hon själv skulle få stå på scenen och sjunga.

– Nej, det är först nu som jag börjar ta musiken mer på allvar. Det här är jättestort för mig, säger hon.

Vad tänkte du när du fick frågan om att sjunga?

– Jag fick reda på det för någon vecka sedan. Först blev jag nervös men nu ser jag det som något jätteroligt, säger hon.

Läs också: 800 personer kom till Sommartrivsel i Söderhamn

Annika Wickihalder Pettersson är inte den enda akten som läggs till i årets program. Producent och dj-duon MOV, bestående av barndomsvännerna Adrian Montin (känd från Paradise Hotel och Cirkus Magaluf) och Oscar Virtanen, ska också spela. De läggs till det dj-paket som arrangör Marcus Wågström kallar för Club Viral.

– De blir ett bra komplement till de andra akterna där, säger Marcus Wågström.

De andra artisterna i Club Viral är Carl Deman, Robin Mos och DJ LEIF GW.

Ytterligare en nyhet för årets School's out är att man kommer kunna få prova en aktivitet som heter Combat archery. Det är en blandning mellan paintball och bågskytte.

Se även: Tung hiphop och maxad house till School's out

Se även: Danny Saucedo presenteras som årets första bokning

Se även: School's out släpper nya artister – har gjort succé på Youtube

Se även: Mellofinalisten Lisa Ajax klar för årets School's out