Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ung önskar Gott nytt år

/

Här kommer en nyårshälsning från er dysfunktionella favoritfamilj: Ungredaktionen. I år passar vi på att fira nyår på hemlig ort tillsammans med några bekanta som ni kanske känner igen. Självklart är vi tillbaka med massor av galna upptåg, livsviktiga reportage och ungdomlig skönhet nästa år. Vi ses!

Annons

Tess Nylander

2012, året då jorden ska gå under, året då jag ska ta studenten, året då jag för en gång skull ska låta mina naglar växa ut (försöka i alla fall). Och visst ska jag göra mitt yttersta för att under mitt sista år på ung skriva massor av intressant till er läsare. Vi skriva om allt från unga som ska göra någon förändring i sitt liv, till dom som har gjort något knasigt. Och helst något stort också, som en kändis!

Nästa år är det slut med att snatta kakor från lärarrummet. Det har nästan blivit en vana. Men vi får se när skolstarten kommer, det finns en stor risk att jag står där med en kaka i handen ändå!

Johanna Palm Nilsson

Nästa år kommer vi att avslöja när Brad Pitt är otrogen med ingen mindre än Sveriges egen statsminister Fredrik Reinfeldt! Vi kommer också lyckas fånga på bild när Fredrik masserar in Brads muskulösa axlar med muffindeg. Try to get the picture...

Under 2012 ska jag försöka sluta äta på mig själv, det vill säga nagelbanden. Det är fult och kannibalisk. Men jag kan inte låta bli! Måste. Bita. Mitt nyårsolöfte blir att inte tappa bort mig i skogen under orienteringstävlingar. Känns som att det är en viktig punkt i min nysatsning.

Albin Eklund

Nästa år vill jag skriva om en helt otroligt ojämförligt makalös upptäckt. Man har nyss upptäckt en ny egenskap hos människan som kan väckas till liv av hypnos. Det skulle till exempel kunna vara att flyga, hålla andan jättelänge eller en ny förmåga att lära sig saker på ett nytt och effektivt sätt. Mitt nyårslöfte blir att inte leta efter sådana saker, jag ska kunna klara av allt utan någon superkraft. En sak till som jag inte borde göra är att sitta uppe om kvällarna vid datorn. Fast jag vet att det kommer hända då och då i alla fall.

Jenny Svedberg

Med det nya året kommer min sista tid med ung. Räkna dock inte bort mig! Inte förrän jag skrivit krönikan som får folk att tänka efter, kanske rent av bli arga. Ni vet en krönika som säger: Så tycker jag, jag skiter i vad ni tycker så länge ni tycker nånting? Som nyårsolöfte lovar jag att aldrig mer säga att jag inte kan, hur ska jag kunna skriva den fantastiska krönikan så länge jag inte tror på mig själv? Det och att vara vaken för länge på nätterna är något jag borde sluta med. Fast det är omöjligt. Alla vet att Criminal Minds har bästa sändningstid när jag har min vilotid. Peace!

Robin Johansson

Arbetet jag ska göra nästa år kommer innefatta ett avslöjande av en högt uppsatt person. Eller varför inte om något viktigt? Jag har öron som en kastrull, så jag ser det inte som omöjligt att genomföra. Jag ska även sluta klaga på allting, jag har en jäkla förmåga att alltid ha ett litet klagomål om allt.

En sak jag inte borde göra nästa år är att inte köpa några fler tröjor. Jag har inte ens hunnit använda hälften av de jag har. Men jag kommer troligtvis att fortsätta, enbart för att stilla mitt shopping-sinne. Helt sinnes om man tänker efter!

Linus Lindgren

Nästa år tänker jag skriva en så rörande text att alla i hela världen verkligen börja tänka på miljön. Att börja cykla till jobbet kommer att bli det nya svarta och alla regeringar och företag i världen hakar på och tar sitt ansvar.

Jag lovar mig själv att jag ska sluta trycka på snooze-knappen på morgnarna, det måste vara satan själv som har uppfunnit den. Fast jag vet hur det kommer att bli. Jag ligger där i sängen och svär över att jag måste upp, trycker på snooze och somnar om. Sen blir det som vanligt, jag missar bussen vilket gör att jag kommer för sent till skolan, vilket suger.

Elin Ekengren

2012 kommer vara slutet på världshistorien, det har någon storvetare uttalat sig om. Därför kommer jag att göra en fascinerande intervju med Herr Reinfeldt i egen hög person, här kommer hans nervositet att läcka ut och jag kommer även skriva om vad han tänker prestera innan undergången.

Jag lovar er, att från och med årsskiftet ska jag aldrig mer spara alla måsten till kvällen innan, det blir bara kaos annars. Tro mig.Till sommaren nästa år borde jag egentligen inte sluta på ung, men det måste jag göra ändå. Sorgligt nog börjar jag bli för gammal, men inte i sinnet då förstås!

Sarah Nordgren

Snart är det nyårsafton och dags att lova en massa saker igen! Det är jättesvårt att hålla alla de där löftena om att sluta äta godis och sådant, så därför blir det i år ett nyårsolöfte. Jag lovar att inte under några som helst omständigheter sluta ge järnet i skolan. Också borde jag lova att inte köpa så mycket kläder, men det finns inte en chans i världen att jag skulle kunna hålla det så jag tänker inte ens försöka att lova det.

Däremot vill jag göra värsta reportaget och intervjua en riktig kändis med de konstigaste frågorna jag och resten av UNG-gänget kan komma på. Det blir mitt 2012 det.

Anna Nöjd

Kommande år borde jag försöka fixa en intervju med någon lärare på Staffangymnasiet och fråga vad dom tycker om eleverna - EGENTLIGEN.

Och jag ska bannemig inte vara så onyttig jag varit detta år! Jag har gjort av med massor på en massa skit som jag egentligen inte behöver: godis, småsaker och annat. Herregud, ibland hänger varken hjärnan eller plånboken med alltså. Jag borde inte sluta i skolan, med tanke på eventuella lärare som kommer gråta, men tyvärr allihopa, jag måste skaffa mig ett liv utan er, så är det bara! ;)

Linnéa Sonevik

2012 kommer att bli bäst. Inte minst för att jag tar studenten men för att ung hamnar i Guinness rekordbok. Hur coolt vore inte det? Nästa år lovar jag att inte spendera så mycket tid framför facebook och ägna mig åt något vettigt. Som att börja plugga i tid till exempel. Önska mig lycka till, för det lär verkligen behövas. Nyårslöften är omöjliga att hålla, därför blir mitt löfte att sluta använda alla pengar på mat, fika och godis. Fast hur ska det gå? Äta bör man, annars dör man…

Sofia Björk

Om det är något jag har kommit underfund med i år så är det i alla fall att jag har på tok för mycket kläder för mitt eget bästa. Det hela resulterar till stora klädesbeslut om mornarna och alldeles för fulla garderober. Så nästa år ska jag inte köpa så förbannat med kläder. En annan sak jag inte borde köpa är rosa saker. Jag älskar ju rosa, men nu när jag lämnat fågelboet och skaffat mig en egen lägenhet så har jag insett att rosa faktiskt inte passar till allt.

Jag förstår inte hur ungdomar i min ålder kan ha råd med så mycket. Hur alla flickor och pojkar på 17 bast får tag på så mycket pengar skulle jag också vilja veta. Det är kanske något jag borde skriva om i Ung nästa år.

Madeleine Svedberg

Nästa år skulle jag vilja avslöja något stort som ingen annan någonsin gjort eller tänkt göra. Det skulle faktiskt vara väldigt häftigt, tycker jag. Man kanske skulle bli värsta kändisen som alla ser upp till. Fantasi är det ju bra att man har i alla fall. När vi ändå är inne på fantasi så tänker jag berätta att jag ska försöka att inte vara inne på facebook så mycket och plugga mer nästa år, men det är något jag troligen inte kommer att hålla. Men jag har även ett nyårsolöfte och det är att jag inte bara ska lata mig hemma varenda dag och äta massa skit. Tycker det låter bra och jag tror att jag kan hålla det sådär.

Michaela Galuschin

Mitt nyårsolöfte blir att inte ge några nyårslöften som ändå bara glöms bort efter en månad och aldrig uppfylls. Därför är det nog bäst om jag struntar i hela konceptet. Nästa år tänker jag i stället göra ett avslöjande som ingen i Söderhamn kommer glömma! Antingen kommer det handla om var stans godaste muffins finns eller något i stil med hur man tar sig från lilla Söderhamn och ut i världen. Den som väntar får se vad jag har att erbjuda 2012. För övrigt borde jag nog sluta äta godis och sådant, men det kommer jag antagligen inte att göra.

Nadia Skhiri

Nästa år så skulle jag vilja göra en intervju med en polis eftersom det är mitt drömjobb. De skulle kännas så tufft att få prata med nån som verkligen vet vad det handlar om. Eftersom jag kan vara jordens klumpigaste människa så blir mitt nyårsolöfte att undvika vurpor på blank is. Nästa år borde jag inte köpa mer kläder, eftersom jag inte har plats för mer. Men jag kommer ändå köpa mera, för det är ju trots allt väldigt roligt att shoppa.

Olivia Möller

"Gott nytt år!", varför säger man så? Om året har en smak har mitt varit en blandning av oxfilé och rotmos. Under året som kommer skulle jag vilja byta ut rotmoset mot potatisgratäng. Jag kommer försöka att ha roligt och kanske göra något som jag inte borde göra som att välta kossor. Det känns som någonting man måste göra någon gång i sitt liv, även om det känns lite orätt mot kossorna.

Mitt nyårsolöfte är att jag inte ska tvivla på mig själv, vilket jag tyvärr gjort den senaste tiden och när det gäller ung tänker jag skriva mitt första reportage som ska bli toppenbra. Hoppas alla får ett välsmakande år!

Mer läsning

Annons