Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tv-kändisar ska underhålla på CH

/
  • Jean-Pierre Lopes-Marques dyker upp på Centralhotellet i Söderhamn på lördag tillsammans med Idol-Rabih. - Jag hoppas att alla kommer liksom, så ska jag visa att jag är här för att stanna, det kommer att bli väldigt kul, säger Jean-Pierre.

En kommer från tävlingsprogrammen. Den andre från dokusåpavärlden.
På lördag spelar de i Söderhamn.

Annons

När Jean-Pierre Lopes-Marques sjunger gör han det under namnet Jean Love, men mest känd är han kanske för sitt deltagande i dokusåporna Ung och bortskämd och Paradise hotel.

- Jag är en entertainer i grund och botten. Man kan säga att jag är Sveriges svar på Enrique Eglesias, säger han.

Rabih Jaber har varit Idol- och Let's dance-deltagare. Jean-Pierre Lopes-Marques berättar att det uppstod något av en "bromance", manlig vänskapsrelation, när de träffades under en tv-inspelning i Argentina.

På lördag uppträder de båda med tre låtar vardera på Centralhotellet i Söderhamn. Jean-Pierre Lopes-Marques säger att det är musiken som gäller nu och att han har lämnat dokusåporna bakom sig.

- Det var som att hoppa in i sagornas värld. Det var mest en kul grej. Det var inget som var långsiktigt. Nu är det över. Jag satsar bara på musiken nu. Skulle man se mig hoppa in i Big Brother skulle man bli förvånad, säger han.

Mer läsning

Annons