Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sportig invigning i Vågbro

/

Karl Hedin slog på stort när de nyinvigde sin anläggning i Vågbro. På plats fanns bland annat Anders Olsson, Årets idrottare med funktionshinder.

Annons

Karl Hedin nyinvigde på onsdagen sin bygghandel i Vågbro som numera också är industrihandel med större utbud av maskiner och skyddsutrustning.

– Vi har byggt ut butiken omkring 100 kvadratmeter, säger platschefen Tomas Rosén som efter expansionen basar över tio anställda.

För att fira slog företaget på stort. Bortsett från 40 kilo pytt-i-panna lockade man med bland annat den flerfaldige paralympicsguldmedaljören Anders Olsson som byggvarukedjan sponsrar.

Han visade bland annat racerrullstolarna med hjul gjorda i kolfiber som tagit honom genom Vätternrundan. Anders Olsson tränar fem timmar varje dag. Efter invigningen i Vågbro skulle han till Jönköping för landslagsträning.

– Det är utmaningarna som jag gillar, säger Anders Olsson.

Det var en utmaning i form av Vansbrosimmet för nio år sedan som startade den lysande karriären. Anders Olsson avslöjade också han har ett stort motorintresse och sneglade mot Camaro Cupbilen som stod bredvid honom.

Den framförs på de svenska racerbanorna av Andreas Ahlberg som alltså är konkurrent till Söderhamns egen racerstjärna Kevin Engman. Tidigare tampades de tillsammans i JTCC och de har kört mot varandra sedan de var sju år.

– Det är kul att det blir fler ungtuppar i Camaro Cup, säger Andreas Ahlberg som föga förvånande vill vara före Kevin vid nästa deltävling på Mantorp.

Mer läsning

Annons