Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Småstadsliv är tillbaka

/

Kuriren fick en pratstund med Christian Wallin från humorgruppen Småstadsliv som uppträder i Söderhamn nu på onsdag.

Annons

På tisdag har ni premiär för er sommarturné i Alfta, hur känns det?

- Trots att det är tredje året i rad som vi är ute på en sommarturné så är det fortfarande mycket nerver och spänningar. Men det brukar släppa efter några föreställningar när man blivit varm i kläderna. Vi kommer gå ut och ta publiken med storm.

Vad kommer besökarna att bjudas på i sommar?

- Showen är 100 procent ny och allt material är nyskrivet. Det kommer fortfarande finnas med en del gamla karaktärer, som till exempel Stånk-Tommy, men det är kanske sista turen de är med eftersom vi har en del nya intressanta karaktärer vi vill släppa fram. Bland annat kommer Leif och Sölve som fanns med i vår radioserie Anosch Vägkrog vara med, men också några helt nya karaktärer.

Hur har intresset sett ut i Söderhamn inför showen?

- Det har rullat på jättebra, det gör det alltid i Söderhamn.

Hur peppar ni innan ni ska upp på scen?

- Eftersom Christer är en gammal hockeyspelare så brukar han köra en gammal hockeytaktik där vi samlas i en ring. Jag som inte har hållit på med någon idrott har aldrig riktigt förstått mig på det. Sedan försöker vi leva oss in i karaktärerna redan bakom scen och sedan gå ut och ge allt vi har och äta upp publiken.

Vad händer till hösten när turnén är avslutad?

- Det är bland annat en tv-kanal som ska höra av sig om ett program, men vi har inte fått några klartecken än. Vi har en del krokar ute och en del nya projekt på gång i alla fall.

Mer läsning

Annons