Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skivdebut för Views

/

Views, Söderhamnsbandet bestående av Anton Gavell, Magnus Häll, Wille Åker, Nils Jonsson, Johan Hurtig och Andreas Hanssonh, har släppt sitt debutalbum i veckan och spelar i Söderhamn på lördagen.

Annons

Hur känns det att släppa en skiva?

- Det känns bra, jättekul. Vi är stolta över albumet och tycker det är spännande.

Beskriv ert debutalbum.

- Det är en rockskiva i grunden. När bandet bildades för fem år sedan spelade vi en annan slags musik, mer sjuttiotalsrock. Numera har modernare musikinfluenser smugit sig in i vår musik. Vi har liknats vid band som Kings of Leon, The Faces och Black Crows.

Är ni ett Söderhamnsband?

- Ja definitivt, alla i bandet kommer från Söderhamn, vi flyttade för ett par år sedan. Numera bor jag, Magnus, Nils och Andreas i Stockholm, Anton bor i Uppsala och Johan bor i Söderhamn.

Hur känns det att spela i Söderhamn?

- Det kommer bli en trevlig kväll. Vi har mycket familj, släkt och kompisar här, det känns givetvis speciellt. Det var trots allt här i Söderhamn allt började.

Vad har Views för mål?

- Vi vill sprida vår musik, att människor ska höra oss spela. Det har varit vår dröm att släppa en skiva, och nu när vi äntligen gjort det får vi sätta upp nya mål. Men det har vi inte hunnit ännu, vi har bara njutit av att släppa en platta.

Mer läsning

Annons