Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Regn över cruisingen

/
  • Carina Nylund tyckte det var lika bra att möta vätan på utsidan, som på insidan av bilen. Cabben på hennes Chevrolet Caprice läcker.
  • Carina Nylund tyckte det var lika bra att möta vätan på utsidan, som på insidan av bilen. Cabben på hennes Chevrolet Caprice läcker.
  • Elisabeth Wik tog ut
  • Cruisingens första tre timmar regnade bort, kan man lugnt säga. Vid 21-tiden på kvällen var det slut med att cruisa på gågatan. Då blev det Norra Hamngatan istället.
  • Tjejgänget ute på årets åktur. Christine Boogh från Gävle valde Söderhamn för årets tradition. Bilen? En Dodge Custom Royal (1959).
  • - Den ska jag ha.. och den ... och den. Jag ska ha allihop! Linus

Nej, det var inte läge att köra cabbat på lördagens cruising. Regnet det bara öste ner, men entusiasterna kom ändå. Även om dom var få.

Annons

Först kom dom bara en och en. Men till sist kunde det fåtal människor som trotsat regnet på lördagen ändå få se de kära åken paradera förbi på gågatan.

Carina Nylund hade hål i sin cab och blev blötare inne i bilen än utanför, så till sist tog hon fram paraplyet och steg ur sin Chevrolet Caprice (1978).

Gunnar Jonsson, ordförande för Söderhamn American Cars, var inte glad. Cruisingen skulle egentligen ha gått förra helgen – i finväder. Men då var det Strömmingslek i stan så då gick det inte.

Men hoppet är det sista som överger. Det är sagt att det ska bli finare mot kvällen – så vi håller tummarna.

Mer läsning

Annons