Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Neverstore börjar om i Söderhamn

/

Bandet Neverstore har haft en tung period. Inspiration har saknats och energin var slut. Nu är bandet tillbaka igen- med en premiärspelning i Söderhamn.

Annons

Poppunk-bandet Neverstore brukar spela en gång om året i Söderhamn. Ikväll är det dags igen, och bandets trummis Erik Lantz ser fram emot spelningen på CH. Eftersom han är född och uppvuxen i Söderhamn betyder spelningarna i Söderhamn något extra.

Under de senaste två åren har bandet inte spelat mycket. Erik Lantz beskriver åren som en downperiod, då det gått trögt att skriva låtar. Bandet gjorde sina första tre skivor under kort tid, sedan har de tre killarna tagit en paus.

- Vi behövde nog en sådan period. Nu är vi äldre och har tagit tid på oss att göra vår bästa skiva någonsin, säger Erik Lantz.

Bandet är laddade med ny energi, nytt skivbolag och ett nytt album. Förra veckan släppte de en singel och nästa vecka kommer en video. I februari landar hela albumet. Våren och sommaren innebär spelningar.

- Det känns roligt att spela igen nu, vi börjar om på nytt och vi gör det i Söderhamn ikväll, säger Erik Lantz.

Naturligtvis känns det speciellt att få göra premiärspelningen här.

- Det är så klart extra kul när familj och vänner ser oss spela. Däremot har det alltid varit snö eller regn när vi varit i Söderhamn så jag hoppas jag kan visa de andra killarna ett soligt Söderhamn den här gången, säger Erik Lantz.

Fyra nya låtar ska premiärspelas under kvällen och bandmedlemmarna är spända på publikens reaktion.

Mer läsning

Annons