Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misshandlades med glasflaska i centrala Söderhamn

Tre personer är lindrigt skadade efter att ha misshandlats i centrala Söderhamn.

Annons

Uppdaterad 20.50

Strax före klockan halv åtta på måndagskvällen larmades polisen till centrala Söderhamn där det uppgavs att en knivskärning hade ägt rum. Initialt uppgavs minst två personer vara skadade och att det var stökigt på platsen.

Efter att en första patrull anlänt till platsen och fått en tydligare bild av det inträffade visade det sig att en person behövde föras till sjukhus med lindriga skador.

Enligt polisens uppgifter har ett bråk uppstått utanför en restaurang i centrum. Tumult ska ha uppstått då en större samling människor sprang omkring på stan. Situationen ska sedan ha eskalerat och tre personer ha misshandlats med en flaska. Samtliga tre ska vara lindrigt skadade varav en person då fördes till sjukhus. En 19-årig man kunde gripas på platsen misstänkt för grov misshandel. Det är dock ännu oklart hur många gärningsmän som var inblandade. Polis på platsen har tagit ett tillhygge och ett blodigt klädesplagg i beslag.

Polisen sammanfattar händelsen på sin hemsida: "Oklart antal gärningsmän, en person gripen. Tre personer lindrigt skadade. Utredningsarbete på platsen fortgår."

Mer läsning

Annons