Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lasse satsar offensivt och nyanställer

/
  • Lasse Burefjord skulle kunna få jobb som söderhamnsambassadör vilken dag som helst: -  Jag tror verkligen på Söderhamn och satsar vi så kanske vi vinner, säger Lasse som i dagarna jobbar som bäst med en större investering.

Näringslivet i Söderhamn ligger inte för ankar, trots signaler om avmattning. Lasse Burefjord är på gång med en större investering – omstrukturerar och nyanställer.

Annons

Rensa almanackan i december. Endera dagen i årets sista månad är det dags att gå på invigning hos Lasse Burefjord på Blötängsvägen.

Han är som bäst i färd med att riva väggar, effektivisera lokalytor – och öka ut. När han är klar kommer hans bolagssfär att ha ökats ut med två till åtta sysselsatta.

Då har det också rullat några miljoner. Smakar det så kostar det.

Men Lasse Burefjord, som snart kan fira 25-årsjubileum som företagare, är övertygad:

- Satsar vi så kanske vi vinner. Vi måste hjälpas åt alla att hålla hjulen snurrande, Söderhamn är viktigt, säger han.

Har man banken, hälsan och familjen med sig, som Lasse uttrycker det, så kan det rentav bli ett femte "ben" under 2012: han skissar redan nu på en serviceverkstad för bygg, fordon, marin och entreprenad.

Lasse Bjurefjord blev företagare 1987. Företaget hette från början Biltjänst Söderhamns Gummi. Småningom bytte bolaget namn och han köpte på sig några företag.

Nu ser bolagssfären ut så här: Biltjänst Söderhamn (moderbolag) med dotterbolagen Cramo Hyrmaskiner, Mek- och bilverkstad, Europcar Hyrbilar och Superdäckservice.

Mer läsning

Annons