Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsartext: Myskväll med musik och mat hos PRO Sandarne

Myskvällen hos PRO Sandarne på Östanbogården tisdagen den 30 oktober, blev en stor succé.

Annons
Läsarbild:  Enar Granqvist

Kvällen började med att vi bjöds på välkomstdrink, varefter ordförande Sven Erik Jansson hälsade oss välkomna. Därefter serverade köket under ledning av Margareta Eriksson oss en tre-rättersmiddag, gubbröra, fläskfilé med potatisgratäng, som åts med god aptit. Därefter gjorde vi ett avbrott på ätandet.  

Sven Erik hälsade sånggruppen Farin, idag bestående av Helena Karlsson, Anneli Dahlberg, Annica Persson, Anna-Karin Larm, och Kristina Frisk, fem kvinnliga näktergaler med pianisten Pernilla Vosveld, välkomna upp på scenen. Vi bjöds på mycket fin stämsång bl.a. När min vän, Leva Livet, Gabriellas sång. Kören avslutade sitt program med sin variant av Hårgalåten.  Ett högt uppskattat och stämningsfyllt program som tackades med stora applåder av de närvarande PRO-medlemmarna.

Efter att vi njutit av sång och musik, återupptog vi vårt ätande, en utsökt pannacotta serverades, allt avrundades med kaffe och hembakad kaka.

Kvällen avslutades med dragning på lotteriet samt att ordförande kallade in kökspersonalen för att framföra ett stort tack och applåder från de närvarande.

Enar Granqvist

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons