Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kaffeälskare kända från tv

/
  • Kanske har Guldrutans vd Lars-Göran Johnson en ny kaffeambasadör i Linda Hammar som bad om en påtår, trots att hon i vanliga fall inte dricker kaffe.
  • Det är kul och spännande att få blanda sitt eget kaffe. Tobbe Jonsson låter sig väl smaka av sin egen komposition.
  • Vi ville göra en reklamfilm med Tobbe och nu har det utvecklats till något mer. Vi har blivit kompisar, säger Guldrutans vd Lars-Göran Johnson.

Tobbe och hans kärlek för kaffe är välkända efter tv-programmet En annan del av Köping. Nu har lokala kaffeföretaget Guldrutan värvat honom som ambassadör för drycken.

Annons

– Jag dricker väl en 90 koppar om dagen, säger Tobbe Jonsson.

Nåja, han är nog inte helt sanningsenlig.

I två dagar är Tobbe Jonsson och resten av gänget från tv-serien En annan del av Köping på besök i Söderhamn. De ska bland annat besöka Albertina, Flygmuseet och självklart också Guldrutans eget rosteri.

– Tobbe är en ambassadör för kaffe. Vi vill marknadsföra Guldrutan genom en reklamfilm och där ville vi ha med Tobbe, men nu har det utvecklats till något mer. Vi har blivit kompisar, säger Guldrutans vd Lars-Göran Johnson.

Tidigare har han och andra från företaget varit i Köping och nu var det alltså dags för tv-gänget att fara norrut.

– Det är kul att vara här. Det är lite annat än Köping. Inget fel på Köping, men det är kul att åka runt och titta på andra saker också, säger Linda Hammar som också hon är välkänd från tv-programmet.

Mer läsning

Annons