Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Han tar över på Stenö

/

Nu är det klart vem som ska servera mat på Stenö i sommar. Det blir Claes Svensk som tar över driften av restaurangen.

Annons

Restaurangen på Stenö kommer att drivas av Claes Svensk, som under två år drivit Tacobaren i Söderhamn, och hans familj. Dottern Karolina Svensk och hennes pojkvän Niklas Jonsson blir krogens ansikten utåt.

– Det är deras visioner som får styra. Det kommer att bli bra mat, och naturligtvis kommer vi att fortsätta att köra quiz och ha en scen för bad- och campinggästerna. Här i stan har vi ju haft en del dryckesprovning och det är ett koncept som vi enkelt kan lyfta ut till Stenö, säger Claes Svensk.

Thomas Gunnarsson, ansvarig för Stenö camping och kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningens chef Gunnar Mellqvist är de som har tagit beslutet.

– Restaurangen är en av de viktigaste bitarna på Stenö. Claes har presenterat en stark lösning och ett förbättrat koncept. Vi hoppas att restaurangen ska bli ett besöksskäl i sig, att det känns värt att åka ut till Stenö bara för det, säger Thomas Gunnarsson.

Det är inte ännu inte bestämt när den nya restaurangen slår upp dörrarna. Men Claes Svensk lovar att det definitivt kommer att vara öppet till midsommarhelgen.

Mer läsning

Annons