Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gick segrande ur tv-såpa

/

Det blev Christian Stålberg och hans flickvän Jenny som tog hem TV3-såpan Värsta pojkvänsakademien.

Annons

Tre par fanns kvar i TV3:s dokusåpa Värsta pojkvänsakademien när det var dags för finalprogrammet på tisdagskvällen. Ett av paren var Christian Ståhlberg och Jenny Mattson från Söderhamn.

Det blev också Christian och Jenny som vann, och därmed tog hem prissumman på 300 000 kronor.

Under programserien har ett antal killar fått veta att de varit dåliga pojkvänner, och sedan fått lära sig hur de ska bättra sig. I varje program har ett par fått åka hem. Jenny och Christian höll sig kvar ända till slutet.

Båda chattade med tittarna på TV3:s hemsida direkt efter programmet. De intygade att de fortfarande är ett par och att de ännu inte har gjort något med vinstpengarna.

Christian och Jenny tittade på programmet tillsammans med några kompisar.

- Jag var lite nervös ändå. Jag visste inte vilket tryck det skulle bli när det visade sig att vi vann. Min Facebook är sönderbombad med gratulationer och folk ringde och var helt tokiga, säger en glad Christian.

I över två månader har de fått hålla tyst om att det var de som vann hela programserien. Det har inte varit särskilt svårt, intygar Christian.

- Det har varit lite kul att lura folk. Vi har fått finta dem lite och sagt "hade jag vunnit hade jag inte suttit här" och sådana saker. Sen hade jag och Jenny fått betala 600 000 kronor var om någon av oss hade pratat.

Direkt efter programserien förlovade sig Christian och Jenny. Men något giftermål blir det inte än på länge, i alla fall inte om Christian får bestämma.

- Jenny håller på och tjatar. Men vi har gjort det på låtsas på tv, det får räcka, säger han.

Mer läsning

Annons