Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Färgglatt ansikte helt rätt i höst

/

Med hösten kommer inte bara nya kläder, även smink får nya säsongstrender. Ung kontraktade L'Oreals make up-artist, Teresa Grundin, för att kolla vad som kommer att gälla till hösten i sminkväg.

Annons

Teresa Grundin är född och uppvuxen i Söderhamn och har lyckats i modevärlden. Efter frisörgymnasiet i Gävle begav hon sig till huvudstaden för att utbilda sig till make up-artist. Sedan dess har hon ansvarat för make up på stora modevisningar, gjort musikvideos med några av världskända regissörer, sminkat flera kändisar, bland andra Kate Moss.

Efter sensommarens trender kunde hon konstatera att i kontrast till höstens gråhet är det mycket färg som gäller i år – på naglar, läppar, ögonlock och fransar. Det tycks som om 1980-talets blå mascara har gjort comeback och kommer bli The trend, liksom målade läppar i alla olika röda, mörkt vinröda och cerisa nyanser.

- En naturlig make up kombinerat med endast blå mascara blir en bra look som känns ultramodern och passar både för dag som kväll, säger Teresa Grundin.

Hon konstaterar och att de föregående säsongernas trend med sotade ögon håller i sig och passar till fest, eller så rekommenderar hon att satsa på färgade läppar och osminkade ögon

- Även eyeliner känns helt rätt i höst, tipsar Teresa.

Med hösten kommer också nya produkter. En utav Teresa Grundins favoriter är en ansiktskräm som sägs förfina hudens struktur.

- Missa inte L'Oreal BB cream! Det är det perfekta underlaget som är så lätt och naturligt på huden, säger hon.

Mer läsning

Annons