Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Söderhamn ramlar ur trean

Söderhamns FF gör Trönö IK sällskap till division 4 nästa säsong. Det står klart sedan SFF förlorat med 1–2 borta mot Sund på lördagseftermiddagen efter 0–0 i paus.

– Det är inte mycket att säga om, sa en uppgiven SFF-tränare Henrik Åhnstrand.

Så som resultaten slutade i den näst sista omgången hade det inte hjälp om SFF vunnit i och med att Avesta vann borta mot Sjötull.

Vunnit skulle SFF ha gjort. Minst fyra högkvalificerade chanser samlade laget ihop till under första 45:an.

– Vi började där vi slutade mot Heby och det fanns bara ett lag på planen i första halvlek. Vi hade minst fyra hundraprocentiga målchanser som vi inte gör mål på, sa Henrik Åhnstrand.

Nu fick SFF ledningen genom Niklas Holm i den 50:e minuten. Därefter var det Sunds tur att ta över och kvittera. Då gav Henrik Åhnstrand marschorder för att SFF skulle få ett vinstmål.

– I 91:a minuten spelar vi snett inåt bakåt och får ett jätteläge att avgöra, men skottet går över. I stället kontrar de och gör 2–1.