Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Söderhamn ramlar ur trean

Söderhamns FF gör Trönö IK sällskap till division 4 nästa säsong. Det står klart sedan SFF förlorat med 1–2 borta mot Sund på lördagseftermiddagen efter 0–0 i paus.

Annons

– Det är inte mycket att säga om, sa en uppgiven SFF-tränare Henrik Åhnstrand.

Så som resultaten slutade i den näst sista omgången hade det inte hjälp om SFF vunnit i och med att Avesta vann borta mot Sjötull.

Vunnit skulle SFF ha gjort. Minst fyra högkvalificerade chanser samlade laget ihop till under första 45:an.

– Vi började där vi slutade mot Heby och det fanns bara ett lag på planen i första halvlek. Vi hade minst fyra hundraprocentiga målchanser som vi inte gör mål på, sa Henrik Åhnstrand.

Nu fick SFF ledningen genom Niklas Holm i den 50:e minuten. Därefter var det Sunds tur att ta över och kvittera. Då gav Henrik Åhnstrand marschorder för att SFF skulle få ett vinstmål.

– I 91:a minuten spelar vi snett inåt bakåt och får ett jätteläge att avgöra, men skottet går över. I stället kontrar de och gör 2–1.