Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snart öppnar O'Learys

Den kända restaurangen byter kostym och blir sportbar.

Nyss öppnade Kulturkrogen i Kulturhuset. Nu kommer nästa nyhet i Bollnäs restaurangliv: Sportbarskonceptet O'Learys kommer till centrum.

Entreprenören Atabay Baybars, som för omkring tio år sedan bland annat drev Citypuben och Highlander Inn, tar över Palladium i Bollnäs och förvandlar det till O'Learys.

Om allt går enligt planerna kommer ombyggnationen att börja i april och vara färdig lagom till sommarens fotbolls-vm i juni.

– O'Learys är ett koncept som tilltalar i stort sett alla. Det blir som ett andra vardagsrum. Det är lunch, fine dining, krog och sport, säger Atabay Baybars, som sedan tidigare äger och driver O'Learys i Hudiksvall.

Nizar Ben Aissa, som drivit Palladium i nästan fyra år, kommer framöver att fokusera på Buspalatset samt Stallbaren, på Bollnästravet vid Sävstaås, som han tog över vid årsskiftet.

– Det är dags att göra något annat. Jag har jobbat nätter här i tre och ett halvt år, jag börjar känna mig som en tavla på väggen, säger Nizar Ben Aissa.

Restaurang Palladium kommer att hålla öppet till den första mars. Sedan börjar ombyggnationen.