Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Snart är avfolkningsmålet nått ...

Hurra, hurra – landsbygden har äntligen blivit avfolkad, bara några enstaka jordbrukare finns kvar och dem driver Arla sakta med säkert mot konkurs, skriver insändarna.

Det framgår allt tydligare att det socialdemokratiska partiet och Miljöpartiet passar väldigt bra tillsammans som koalitionspartner. Socialdemokraterna avfolkar landsbygdens byar och samhällen genom nedläggning av de skolor som inte ännu blivit nedlagda. Byar och lite större samhällen, typ Friggesund och Njutånger, avfolkas.

Där Socialdemokraterna inte lyckats med hundraprocentig avfolkning tar Miljöpartiet över med höjning av drivmedelspriserna. Ingen har råd att längre åka till vare sig arbeten eller centralorter där butiker och kultur ännu finns kvar.

Hurra, hurra – landsbygden har äntligen blivit avfolkad, bara några enstaka jordbrukare finns kvar och dem driver Arla sakta med säkert mot konkurs. Då är också bönderna borta.

Målet är nått!

Anita och Håkan Carlstedt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel